HTML

mustosb@csi zeneblogja

Mióta az eszemet tudom, nemcsak hogy figyelemmel kísérem a friss zenei megjelenéseket, de többnyire gátlástalanul meg is osztom aktuális kedvenceimet szűkebb környezetemmel. Ezt így most már nem kell: akinek kedve szottyan, kattint. Én meg csak hátradőlök, és sorra rakosgatom ide, amiket szeretek; amikhez éppen kedvem van. Jó szórakozást!

Friss topikok

  • ReVi-X: Éljen, újra aktív a Mustosblog. :) (2013.06.17. 23:08) A csodagyerek visszatért
  • mustosn: Tudom - igyekszem... (2012.10.20. 00:17) De/Vision: Klónok háborúja
  • antigocsi: Ezt a számot már ismertem, de nem tudtam, h kinek a nevéhez fűződik. A jól megkomponált elektronik... (2012.10.06. 22:44) Der Linzer
  • ReVi-X: www.israbox.com/1146425885-tame-impala-lonerism-2012.html (2012.10.04. 14:01) Lana Del Rey - Summertime Sadness
  • ReVi-X: Ma a 2-es metrón belehallgattam az együttes diszkográfiájába, amit este, Norbi buzgósága miatt kív... (2012.10.04. 13:59) Plútói vonzalmak

Archívum

Pop Levi

mustosn 2012.09.18. 22:34

A név olvastán, gondolom, mindenki valami vérciki valóságshow színfalai mögül előpattant szétszolizott, borotvált mellkasú szerencsétlenre asszociál, aki valami fatális véletlen (meg valamelyik galád lemezcég rövid távú érdekei) folytán lemezszerződést kapott, sőt, még a mindenható Kozsó is a hóna alá nyúlt, elvégre felhőtlen pubertás éveiben amúgy is Shygys-poszterek ékítették a leendő Pop Levente szobája falát.

Pedig távolról sem. Talán elég, ha csak annyit mondok, hogy a tag - az egyébként sem kifejezetten a tré fiúbandákra szakosodott - Ninja Tune kiadó égisze alatt jelenteti meg a lemezeit, és ebből két dolog máris kikövetkeztethető: 1) a fickónak van ízlése, 2) hogy nem egy teljesen szokványos dolog lesz, amit hallunk. Tulajdonképpen lehetne inkább Rock Levi (bár az a beszarás az egészben, hogy a csávót, aki nem mellesleg a Ladytron zenekar basszerosa volt, állítólag tényleg így hívják), legalábbis a következőnek ideollózott szösszenet egyaránt idézi meg Iggy (jé!) Pop és Robert Plant ihletettebb pillanatait.

A lemez (Medicine) fizikális formátumban novemberben jelenik meg, és a kiadó honlapján ugyan egyelőre csak részleteiben lehet meghallgatni, részemről három szám (többek között a címadó dal 2012-es verziója) már most elmentve. Szóval, tűkön ülve várjuk a megjelenést: mi, igaz magyar Pop Levi-fanek - szerintem maximum ketten, bár másik szimpatizánsról momentán nem tudok.

Addig is itt van az egyik beharangozó tétel: a címe Rock Solid, és ahogy mondom: masszív Stooges- és Zeppelin-flash!                                                                                                                                                                                                           

Na, ilyenek lehettek azok a legendás hetvenes évek!

Címkék: zene the stooges ninja tune pop levi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mustosbacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr434786921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása